Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Η αποστολή προϊόντων από online αγορές από το κατάστημά μας, γίνονται με τη συνεργασία της ACS COURIER .

Το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ  για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες μέχρι 50€. Για παραγγελίες πάνω από 50€  τα έξοδα αποστολής  είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Το κόστος για την αποστολή με αντικαταβολή είναι 2 ευρώ.
Οι ημέρες αποστολής των προϊόντων  είναι από  Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 09.00πμ μέχρι 17.00μμ.

Η διαθεσιμότητα που αναφέρεται στα προϊόντα αφορά το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα αποστείλει την παραγγελία σας το κατάστημά μας. Η στιγμή της παράδοσης εξαρτάται από τη γεωγραφική σας περιοχή και μπορεί να διαρκέσει επιπλέον 1-5 εργάσιμες ημέρες, ειδικά αν πρόκειται για παράδοση σε νησί.

Παραλαβή προϊόντων.

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή και η εταιρεία συνήθως σας αποστέλλει την παραγγελία σας άμεσα με courier και συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα στις μεγάλες πόλεις θα πραγματοποιηθεί η παράδοση. (Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή).
Σε μικρότερες πόλεις – απομακρυσμένα νησιά μπορεί να χρειασθούν 2-5 ημέρες εάν αποσταλούν με courier.

Οι ανωτέρω προθεσμίες μπορεί να μην τηρηθούν από την μεταφορική εταιρεία σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και δεν ευθύνεται η εταιρεία.

 

 

Καθυστέρηση παραγγελίας.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος και να αναμένεται η παραλαβή του, σε αυτή την περίπτωση συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο καθυστέρησης και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.

β) Εάν ένα προϊόν έχει σταματήσει η διάθεσή του και από παράλειψη μας δεν έχει αποσυρθεί από την ιστοσελίδα μας, συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.

γ) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

δ) Σε περίπτωση που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (τηλεφωνικά ή με email) για κάποια διευκρίνηση σχετικά με την παραγγελία σας και δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μας.