1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν αυτόν τον τρόπο, τα προϊόντα έρχονται μέσω εταιρείας courier και το αντίτιμο πληρώνεται τη στιγμή της παραλαβής.
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα και το κόστος της είναι 2€.

  1. Mε πιστωτική κάρτα

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω της Εθνικής Τράπεζας. Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες Visa και MasterCard ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής. Επιλέγοντας από τη λίστα την πληρωμή μέσω Εθνικής Τράπεζας, θα οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας, όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα. Δεν γίνονται δεκτές οι κάρτες Diners και American Express.

  1. Μέσω Paypal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal ή credit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται.